CCB COMARQUES DE LLEIDA

dijous, 9 de maig del 2013

TORNEM A L'OPEN TÀCTIC EN BTT I COPA CATALUNYA EN CARRETERA

El dia 1 de maig ens van desplaçar a la localitat de Blanes per corre una altra cursa de l'Open Tàctic amb L’Andreu  i el Genis Lloreta obtenint uns bons resultats, les curses van començar a partir de les onze del matí amb un dia molt bo i esplèndid  per corre.
En la categoria de principiants l’Andreu va aconseguí el cinquè lloc i segon de la seva categoria  amb un total de 32 participants .
En la categoria d’alevins el Genis Lloreta aconseguia la quarta posició amb un total de 50 corredors.
També hem de parla de un corredor nostre, el David Cabezas que es va desplaçar a corre  a Olot a  la copa Catalunya en carretera amb un circuit molt rodador i amb molta pluja, va fer  una gran actuació acabant en vuitena posició.