CCB COMARQUES DE LLEIDA

CCB COMARQUES DE LLEIDA

dimarts, 3 de juliol del 2012

EXCELENTS RESULTATS A GIRONA , CAPELLADES (BARCELONA) I CASTELLVI DE LA MARCA


El  dissabte dia 30 de juny on un componen del comarques de Lleida es va estrenar a l’Open Veguería del Penedes, es tracta de Miguel Angel Vellido que va obtenir la primera posició en la categoria dels Benjamins tenint una gran actuació.

Diumenge una part es va desplaça a Capellades per corre  la kids de Barcelona mentres uns altres components disputaven la última cursa de l'Open de Girona.

 A Capellades va resulta guanyador el David Cabezas en la categoria d'infantils seguit del corredor  lleidatà Joel Bellmunt en un circuit molt difícil i ple de corriols. L'Oriol Muntanyola va obtenir una destacadissima tercera posició en la categoria d'alevins i el Miquel Ortas va caure sense conseqüències i va poder continuar i acabar la cursa que es va fer molt dura pel tipus de terreny i la intensa pluja.


Continuen amb els cadets, en Marti Ortas i el Raul Valles, el Raul que va aconseguí una meritòria quarta posició, mentre que el Marti no li va anar gaire bei va poder acabar la cursa, tot i que van sortir amb una gran quantitat de corredors.


Final de l’Open Tàctic de  Girona, on dos dels nostres corredors van acabar amb un bon sabor de boca , L’Andreu Reyes primer de la general en la categoria de benjamins i el Genis LLoreta tercer de alevins de 1º any tot i que la cursa va esta molt animada pel  gran ambient de corredors que hi havia,i un circuit ple de corriols per dintre del bosc. Els nostre corredors van fer unes grans curses



Os felicito a tots com diuen els del btt Osona  !!!salud i pedals !!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada