CCB COMARQUES DE LLEIDA

CCB COMARQUES DE LLEIDA

dilluns, 14 de maig del 2012

TRES DE CINC DELS COMARQUES DE LLEIDA


Molt satisfet per les curses dels nostres corredors que ahir van participar al campionat de Catalunya de BTT, de cinc corredors que van participar, tres van obtindre podi.

Comença’n per la categoria de benjamins on L’Andreu va obtindre la segona posició amb una cursa ajustada, on L’Andreu es va tindre que esforça molt. Per altra banda el Miguel Angel podria haver estat al podi, però per culpa d’una tancada d’un altre corredor a la primera volta va obtindre la quarta posició, encara que nosaltres vam fer una reclamació, els arbits ignoraven  els fets, deien que no havien vist res. 

  En alevins, molt bona sortida del  Genis Lloreta que en la primera volta es trobà amb un aparatosa caiguda ,que no va tindre conseqüències greus, desprès de enganxar-se amb una barra de ferro del circuit a conseqüència d’una tancada, quan anava a col·locar-se amb tercera posició .

Seguin en alevins on L’Oriol Muntanyola va obtindre la segona posició desprès de una bona cursa i amb un gran non de corredors.

Continuen amb la categoria d’infantils on el David Cabezas obtingué la segona posició amb una gran cursa, acompanyat  pel corredor Joel Bellmunt que va obtindre la tercera posició.

Os felicito a tots per les grans curses que vau fer ahir  anins i fins a la pròxima.






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada